Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0) με γκολ του Κουτίνιο, στο τελευταίο ματς της σεζόν αλλά και το κύκνειο άσμα του Ινιέστα με τους μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Καμπ Νου, στο ματς που έριχνε την αυλαία της φετινής La Liga αλλά και της σεζόν για τους μπλαουγκράνα. Παράλληλα όμως ήταν και το τελευταίο ματς του Ινιέστα με την ομάδα που τον ανέδειξε και τίμησε επί 16 και πλέον χρόνια.

Το ματς ξεκίνησε με τους παίκτες του Βαλβέρδε να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σκορ να παραμένει 0-0. Το ματς ήταν χωρίς βαθμολογικό διακύβευμα και αυτό σίγουρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές που είχαν το μυαλό τους άλλοι στις διακοπές και άλλοι στο Μουντιάλ.

Στο δεύτερο μέρος όμως, αρκούσε ένας συνδυασμός των Σουάρες και Κουτίνιο, για να σκοράρει ο Βραζιλιάνος το γκολ της νίκης στο 57’ για τους γηπεδούχους, βοηθώντας έτσι τους γηπεδούχους να αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό τους με μια νίκη. Ο Ινιέστα μάλιστα έγινε αλλαγή στο 82’ (από τον Πάκο Αλκάθερ) για να πάρει το τελευταίο χειροκρότημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ