Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπαρ 2-2

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπαρ 2-2

Αντίο με δύο γκολ είπε ο Φερνάντο Τόρες στο τελευταίο του παιχνίδι με την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Εϊμπαρ (2-2) και κίνησε για... τα βιβλία της Ιστορίας της!

Ήταν όλοι εκεί με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποχαιρετήσουν τον «El Niño», τον Φερνάντο Τόρες, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε βαθιά από μικρός. Μπήκε στο γήπεδο συντροφιά με τα τρία του παιδάκια και τους σύστησε την ευρύτερη οικογένειά του. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Wanda Metropolitano έχουν θέση στην καρδιά του. Βρήκε δίχτυα δύο φορές. Ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ που πέτυχε ο Κίκε, έβαλε μπροστά τους Ροχιμπλάνκος σε 2-1. Από το παρθενικό του τέρμα μέχρι τα τελευταία μεσολάβησαν 6.195 ημέρες(!) Το υπέροχο τέρμα του Πένια για το τελικό 2-2 δεν χάλασε το κλίμα.

Ήταν βασικός, φορούσε το περιβραχιόνιο. Είδε στις κερκίδες το κορεό των οπαδών, είδες χιλιάδες φανέλες με το λατρεμένο του «9». Είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 35ο λεπτό μετά την προβολή του Κίκε που άνοιξε το σκορ για την Εϊμπάρ. Αν πριν ήθελε μία φορά να σκοράρει, τώρα η κάψα του ήταν μεγαλύτερη. Στο 42′ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Κορέα και έκανε το 1-1. Όχι, δεν ήταν το τελευταίο…

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Ισπανός στράικερ πήρε την πάσα του Κόστα και πλάσαρε τον Ντιμίτροβιτς για το 2-1! Έτρεξε στην κερκίδα και χώθηκε στις αγκαλιές των οπαδών. Λίγο αργότερα ο Ερνάντες δέχτηκε αποβλήθηκε (δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα) ενώ στο 70′ ο Πένια με τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Όμπλακ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 (πρώτο του γκολ φέτος)!

Οι οπαδοί στις κερκίδες όμως δεν σταμάτησαν να τραγουδούν στιγμή. Έμειναν στις θέσεις τους ως το τέλος. Είδαν στις οθόνες τον Τόρες να «μεγαλώνει» στα ερυθρόλευκα. Τον χειροκρότησαν μέσα στο «μεθύσι» των πανηγυρισμών από την κατάκτηση του Europa League που ακόμα δεν έχουν κοπάσει στην Μαδρίτη. Ο ίδιος αιώνια θα υπάρχει στις καρδιές τους και στα βιβλία της Ιστορίας της ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=hcLVDabitg4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ