«Έκλεισε Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνεται τον Ιούλιο»

«Έκλεισε Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνεται τον Ιούλιο»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα έκλεισε η μεταγραφή και θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο..

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον χθεσινό τελικό του Europa League, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο δικά του γκολ πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Μαρσέιγ.

Μια μέρα μετά τη νίκη επί των Μασσαλών φαίνεται πως έσκασε η βόμβα του καλοκαιριού. Σύμφωνα με την ισπανική Diario Sport, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γκριεζμάν, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τους ροχιμπλάνκος.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι μπλαουγκράνα προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Ατλέτικο, όμως προκειμένου να χάσουν τον παίκτη είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 100 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Επίσης, τονίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες, η Μπάρτσα θα κοιτάξει να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου με τον παίκτη το οποίο θα είναι 5ετούς διάρκειας, ενώ τέλος γίνεται αναφορά και στην επισημοποίηση της συμφωνίας, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει τον Γκριεζμάν μέσα στον Ιούλιο και μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ