Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 5-4

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 5-4

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε τελικά να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα, αφού η Λεβάντε με μία επική εμφάνιση προηγήθηκε με 5-1, με τους μπλαουγκράνα απλά να μειώνουν στο... κολακευτικό 5-4!

Παρότι έπαιζε στην έδρα της αδιάφορης Λεβάντε, η Μπαρτσελόνα… κατάφερε να χάσει το αήττητο στο πρωτάθλημα! Οι λεβαντίνοι επικράτησαν των Καταλανών με 5-4 για την 37η αγωνιστική κι έτσι το σερί της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε τερματίστηκε στις 36 σερί νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και στις 43 αν μετρήσουμε το ρεκόρ από πέρσι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμη και με 5-1 (στο 56’) με τους μπλαουγκράνα να πετυχαίνουν τρία γκολ σε 15 λεπτά, σώζοντας κάπως τα… προσχήματα.

O Ερνέστο Βαλβέρδε είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι και όπως αποδείχθηκε η ομάδα του το πλήρωσε.

Χατ-τρικ σημείωσε για τους νικητές ο Εμάνουελ Μπόατενγκ, σκοράροντας σε 9′, 30′ και 50′ ενώ δύο πρόσθεσε ο Μπαρντί στοπ δεκάλεπτο 46′ και 56′.

Από τους φιλοξενούμενους, ο Κουτίνιο ήταν εκείνος που… διασώθηκε, πετυχαίνοτας επίσης χατ-τρικ σε 38′, 59′ και 64′ για να μειώσει σε 5-3. Το τελευταίο γκολ της Μπάρτσα, πέτυχε ο Λουίς Σουάρες στο 71′ με πέναλτι.

Παρότι απέμεναν 19 ολόκληρα λεπτά, οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να «κλέψουν» έστω το βαθμό ώστε να διατηρήσουν το αήττητο.

ΓΚΟΛ: 9′, 30′, 50′ Μπάοτενγκ, 46′, 56′ Μπάρντι – 38′, 59′, 65′ Κουτίνιο, 71′ πέν. Σουάρες.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Όιερ, Κόκε, Ρομπέρ, Ποστίγο, Λούνα, Μοράλες (85′ Ροτσίνα), Λούκιτς, Καμπάνια, Μπαρντί, Μαρτί (68′ Λέρμα), Μπόατενγκ (77′ Πατσίνι).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Μίνα, Βερμάλεν (31′ Πικέ), Άλμπα, Κοουτίνιο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (60′ Σουάρεθ), Ντεμπελέ (60′ Αλκάθερ), Σουάρες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ