Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το αγαπημένο της 1-0 επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε και ετοιμάζεται για τον τελικό του Europa League!

Την Τετάρτη 16/05, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται στη Γαλλία για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Λυών. Το Σάββατο, όμως, είχε μια ειλλημένη υποχρέωση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ήθελε τρεις βαθμούς για να κλειδώσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και μια «μάχη» κόντρα στην Χετάφε που έπρεπε να κερδίσει. Οι πάντα κυνικοί και αποτελεσματικοί Ροχιμπλάνκος άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό του ματς, με σκόρερ τον Κόκε, έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Ντιέγκο Κόστα, δεν πτοήθηκε και ύστερα απλά διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Οι γηπεδούχοι, στο 77ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι με τον Φαζρ να αναλαμβάνει να το εκτελέσει, όμως ο Γιαν Όμπλακ αρνήθηκε να δεχτεί γκολ (7/12 έχει σώσει ο Σλοβένος). Το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να στρέφει τώρα όλο της το ενδιαφέρον στον μεγάλο τελικό της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής της La Liga:

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λεγκανές 3-2

Αλαβές – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1

Εϊμπάρ – Λας Πάλμας 1-0

Μπέτις – Σεβίλλη 2-2

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ 2-4

Χιρόνα – Βαλένθια 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ