Ουμτιτί : Στην πόρτα της… εξόδου από τη Μπαρτσελόνα

Ουμτιτί : Στην πόρτα της… εξόδου από τη Μπαρτσελόνα

Δεν αποκλείεται η δεύτερη σεζόν του Σαμουέλ Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα να είναι και η τελευταία του, καθώς ο Γάλλος στόπερ ζητάει ετήσιες αποδοχές που οι μπλαουγκράνα δεν επιθυμούν να καλύψουν/

Μπορεί στις 12 Ιουλίου του 2016 ο Σαμουέλ Ουμτιτί να υπέγραψε για πέντε χρόνια στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο φετινή δεύτερή σεζόν του στους Καταλανούς μπορεί να είναι και η τελευταία του.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο 24χρονος Γαλλοκαμερουνέζος στόπερ έχει ζητήσει ετήσιες αποδοχές ύψους 14 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο o πρόεδρος των μπλαουγκράνα Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου δεν δείχνει διατεθειμένος να του τα προσφέρει.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν κολλήσει, με αποτέλεσμα οι φήμες περί αποχώρησης του Ουμτιτί από το Καμπ Νου ολοένα και να πληθαίνουν. Θυμίζουμε οτι στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ, ενώ για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι Καταλανοί είχαν εντάξει στον δυναμικό τους τον Σαμουέλ Ουμτιτί από τη Λιόν έναντι 25.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ