Θέλουν τον Χιμένεθ στη Λας Πάλμας!

Θέλουν τον Χιμένεθ στη Λας Πάλμας!

Εκεί που η ΑΕΚ ψώνιζε από τη Λας Πάλμας ήρθε ένα ισπανικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι η ομάδα των Κανάριων Νησιών θέλει για προπονητή της τη νέα σεζόν τον Μανόλο Χιμένεθ.

Τον Μανόλο Χιμένεθ έχει ως έναν από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας, η ιστοσελίδα canarias7 η οποία ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ του συλλόγου όπου ανήκουν οι Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: «εκτός από τους Μαρτίν Λασάρτε και Πάκο Χέμεθ υπάρχει και ένας ακόμα υποψήφιος ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ είδε τις μετοχές του να αυξάνονται σημαντικά και αυτό θα περιπλέξει την άφιξή του στο νησί. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας πιστεύουν ότι μπορεί να τον δελεάσει μια πρόταση. Επιπλέον, η ομάδα εκτιμά την εμπειρία του πάρα πολύ, ενώ και ο μισθός του είναι μέσα στο μπάτζετ που μπορεί να ξοδευτεί για τον πάγκο».

Σύμφωνα με την ίδια «πηγή» «όπλο» της Λας Πάλμας είναι οι άριστες σχέσεις του Χιμένεθ με τους Λιβάγια και Αραούχο. Ωστόσο οι Ισπανοί επισημαίνουν ότι ο Χιμένεθ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, έχει μπροστά του το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ