Βαλένθια : «Μένει στην ομάδα ο Τζάτζα, καμία επαφή με Μίλαν, Λάτσιο», λέει ο ατζέντης του

Βαλένθια : «Μένει στην ομάδα ο Τζάτζα, καμία επαφή με Μίλαν, Λάτσιο», λέει ο ατζέντης του

Ο μάνατζερ και πατέρας του Σιμόνε Τζάτζα τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καμία επαφή με τη Μίλαν ούτε τη Λάτσιο.

Αποκλειστικά στη Βαλένθια είναι στραμμένη αυτή τη στιγμή η προσοχή του Σιμόνε Τζάτζα, όπως επεσήμανε ο πατέρας και μάνατζέρ του, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν και της Λάτσιο για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός των νυχτερίδων έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στη συνέχεια παρουσίασε μια καθίζηση και κατά συνέπεια, ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε.

«Κανείς από τη διοίκηση της Βαλένθια δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου και δεν υπάρχουν ούτε προγραμματισμένες συναντήσεις. Λογικά, θα συζητήσουμε μετά το τέλος της σεζόν», τόνισε ο Αντόνιο Τζάτζα σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ χαρούμενος στη Βαλένθια και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, το οποίο σκοπεύει να σεβαστεί. Επιπλέον, η χρονιά ήταν θετική, αφού έφτασε τα 12 γκολ. Οσο για τα όσα λέγονται για Μίλαν και Λάτσιο, έχω να πω ότι δεν γνωρίζω τον διευθυντή της Μίλαν Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, ούτε μπορώ να πω ότι επικοινώνησε μαζί μου για τον Σιμόνε.

Αυτή τη στιγμή, σκέφτεται μόνο τη Βαλένθια, αλλά αν η διοίκησή της μας πει ότι θέλει να τον παραχωρήσει, αυτό θα αλλάξει. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Διαβάζω στις εφημερίδες για τη Μίλαν και τη Λάτσιο, αλλά είναι πρόωρο να αναφερθούμε σε πιθανές προοπτικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ