Αποθέωσε τον Ινιέστα ο Ζιντάν!

Αποθέωσε τον Ινιέστα ο Ζιντάν!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην απόφαση του Αντρές Ινιέστα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και αποθέωσε τον Ισπανό μέσο.

Μπορεί να βρίσκονται σε δύο ομάδες τις οποίες χωρίζει μια τεράστια αντιπαλότητα όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο ένας δεν μπορεί να αναγνωρίσει την τεράστια αξία του άλλου.

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια και ο προπονητής της «άσπονδης» αντιπάλου του Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν τον αποθέωσε για όσα έχει πετύχει.

«Δεν τον βλέπω ως ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ανήκει στο ποδόσφαιρο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ωστόσο 2-3 φορές που συναντηθήκαμε μου φάνηκε γοητευτικός άνθρωπος, επειδή είναι πολύ ταπεινός. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δίνουν τα πάντα για την πατρίδα τους αλλά παραμένουν σεμνοί.

Έχω μόνο καλά λόγια να πω για αυτόν, φράσεις εκτίμησης. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον, πάνω από όλα ως άνθρωπος γιατί το δικαιούται. Το 2010 άξιζε να κερδίσει αυτός την Χρυσή Μπάλα, επειδή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκόραρε στον τελικό», ήταν τα λόγια σεβασμού του αξεπέραστου Ζινεντίν Ζιντάν για τον 34χρονο Ισπανό διεθνή κεντρικό μέσο των Καταλανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ