Ρεάλ Μαδρίτης : Τόσα δίνει για τον Σαλάχ

Ρεάλ Μαδρίτης : Τόσα δίνει για τον Σαλάχ

Για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ θα κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η «Diario goal» με τη Βασίλισσα να δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ στους Άγγλους για χάρη του.

Από τότε που ο Καρίμ Μπενζεμά δεν τα πηγαίνει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης πολλά δημοσιεύματα έχουν γραφτεί για επιθετικούς που ενδιαφέρουν τη Βασίλισσα. Ένα από αυτά θέλει τους Μερένχες να κινούνται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ το προσεχές καλοκαίρι.

Στο εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League ο 25χρονος στράικερ βρήκε και πάλι δίχτυα, φτάνοντας τα 38 γκολ για την ώρα σε όλες τις διοργανώσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν εντυπωσιαστεί, με αποτέλεσμα να θέλουν να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με την «Diario Goal».

Το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο πως οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους για τον Σαλάχ μέχρι και 50 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αυτή η πρόταση δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από τους Άγγλους.

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της Ρεάλ θα βάλουν μέσα στο deal ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ίσκο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ