Μπαρτσελόνα : Θυμήθηκε τον Γιόχαν Κρόιφ

Μπαρτσελόνα : Θυμήθηκε τον Γιόχαν Κρόιφ

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τον Γιόχαν Κρόιφ, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον θάνατό του. Η 24η Μαρτίου είναι μια θλιβερή μέρα για τους μπλαουγκράνα και γενικότερα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έγραψε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μεγαλούργησε με τη φανέλα του Άγιαξ […]

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τον Γιόχαν Κρόιφ, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον θάνατό του. Η 24η Μαρτίου είναι μια θλιβερή μέρα για τους μπλαουγκράνα και γενικότερα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έγραψε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μεγαλούργησε με τη φανέλα του Άγιαξ στην εποχή που οι Ολλανδοί έπαιζαν το περίφημο total football.

Έγραψε ξεχωριστή ιστορία με την Μπαρτσελόνα ως παίκτης και ως προπονητής, ενώ κάθισε και στον πάγκο του Αίαντα. Φυσικά, αποτέλεσε έναν από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ολλανδίας.

Η Μπαρτσελόνα με ανάρτησή της στο Twitter, απέδωσε φόρο τιμής στον Κρόιφ γράφοντας το εξής μήνυμα: «Δύο χρόνια χωρίς τον Γιόχαν Κρόιφ. Πάντα στη μνήμη μας».

https://twitter.com/FCBarcelona/status/977483996845215744

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ