Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Ράσφορντ

Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Ράσφορντ

Τον Μάρκους Ράσφορντ έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ζητάει ένα απίστευτο ποσό για την παραχώρησή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για ριζική ανανέωση το ερχόμενο καλοκαίρι και εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κανενός η θέση δεν είναι εξασφαλισμένη στο ρόστερ των Μαδριλένων.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα μάλιστα αυτοί που αναμένεται να δουν πρώτοι την πόρτα της εξόδου στη Μαδρίτη είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Καρίμ Μπενζεμά, με αποτέλεσμα η βασίλισσα να ψάχνει στην αγορά για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο παίκτης που φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στη Ρεάλ είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και η βασίλισσα αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για να το κάνει δικό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport, η πρόταση της βασίλισσα θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό Άγγλο, ενώ ίσως να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα (Μπέιλ, Ασένσιο).

Το αρνητικό για τη Ρεάλ είναι η στάση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θεωρεί πως ο Ράσφορντ μπορεί να γίνει η νέα σημαία των κόκκινων διαβόλων και για αυτό το λόγο αξιώνει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ