Μπαρτσελόνα : Παρακολουθεί τον Παουλίνιο junior (vid)

Μπαρτσελόνα : Παρακολουθεί τον Παουλίνιο junior (vid)

Τον 17χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Γκρέμιο, Πάουλο Ενρίκε Σαμπάιο Φίλιο, παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. 

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα εκταμίευσε 40.000.000 ευρώ και απέκτησε από την Guangzhou Evergrande τον άλλοτε χαφ της Τότεναμ, Παουλίνιο (41 συμ., 8 γκολ, 2 ασίστ φέτος). Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όμως, δεν αποκλείεται να τους… διπλασιάσει, αφού παρακολουθεί στενά τον συνονόματο άσο της Γκρέμιο και δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Στα 17 του χρόνια, ο Πάουλο Ενρίκε Σαμπάιο Φίλιο, κατά κόσμον Παουλίνιο, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων. Αγωνιζόμενος κατά βάση στο δεξί άκρο, έχει φορέσει συνολικά 23 φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας, μετρώντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Όπως αναφέρει η Sport, οι άνθρωποι που βρίσκονται στη Βραζιλία και ενεργούν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα έχουν ξεχωρίσει τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος βοήθησε την Βραζιλία Κ17 να κατακτήσει την τρίτη θέση στο περσινό Μουντιάλ (σκόραρε τα νικητήρια γκολ σε τρία παιχνίδια) και έγινε μετά τον Φιλίπε Κουτίνιο ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της Βάσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ