Ξανά συμπαίκτες Ριβάλντο και Ζιοβάνι!

Ξανά συμπαίκτες Ριβάλντο και Ζιοβάνι!

Οι Ριβάλντο και Ζιοβάνι ετοιμάζονται να αγωνιστούν ξανά μαζί - όπως σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό- καθώς θα φορέσουν ξανά τα μπλαουγκράνα, αυτή τη φορά σαν Legends του συλλόγου. Μαζί τους θα είναι και οι Χαβιέρ Σαβιόλα κι Ερίκ Αμπιντάλ.

Άρωμα από Ολυμπιακό θα έχει το φιλικό των Barcelona Legends (ομάδα αποτελούμενη από παλαίμαχους που έχουν φορέσει την μπλαουγκράνα φανέλα) με τη Seleção Pernambucana (Μικτή ομάδα της περιοχής) που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου στην «Arena de Pernambuco» του Ρεσίφε.

Κι αυτό γιατί τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορέσουν οι Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Σαβιόλα κι Αμπιντάλ. Οι δύο Βραζιλιάνοι ήταν συμπαίκτες τόσο στους Καταλανούς (από το 1997 μέχρι το 1999) όσο και στον Ολυμπιακό (τη σεζόν 2004-05), με τον «Ζίο» να είναι το νέο μέλος των Barcelona Legends.

Ο Σαβιόλα, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται σε ομάδα futsal στην Ανδόρα, και ο Αμπιντάλ συνυπήρξαν για μικρό διάστημα στον Ολυμπιακό. Επιβεβαιωμένα παρόντες στη φιλική αναμέτρηση είναι, επίσης, οι Εντμίλσον, Μπελέτι και Σορίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ