Ρονάλντο : «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο και το αποδεικνύω»

Ρονάλντο : «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο και το αποδεικνύω»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο του στην εκδήλωση «Quinas de Ouro» όπου ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης του 2017. Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ο CR7 βρέθηκε χθες βράδυ στη Λισαβόνα για την εκδήλωση. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε το 65% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τους Ρουί Πατρίσιο (18%) και Μπερνάρντο Σίλβα […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο του στην εκδήλωση «Quinas de Ouro» όπου ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης του 2017. Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ο CR7 βρέθηκε χθες βράδυ στη Λισαβόνα για την εκδήλωση.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε το 65% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τους Ρουί Πατρίσιο (18%) και Μπερνάρντο Σίλβα (17%). Έπειτα από την παραλαβή του βραβείου του, έκανε δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

«Πιστεύω και πάντα λέω ότι είμαι ο καλύτερος, οι άνθρωποι μπορούν να πουν αυτό που θέλουν αλλά εγώ το δείχνω μέσα στο γήπεδο. Αγωνιζόμαστε πάντα για μεγάλους στόχους, μου αρέσει αυτό το βραβείο, είναι επίσης μια αναγνώριση για τους συμπαίκτες μου, το 2017 ήταν ένα αξέχαστο έτος», είπε ο Πορτογάλος σταρ.

«Ό,τι συνέβη μέσα στο 2017 ήταν απίστευτο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Ήταν ένα ιστορικό έτος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε τρόπαια σε ένα χρόνο, πέμπτη Χρυσή Μπάλα, δεύτερο βραβείο της FIFA. Χάρη στην οικογένεια. Επίσης είχα τρία παιδιά σε τρεις μήνες, άλλο ένα ρεκόρ», πρόσθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ