Λιονέλ Μέσι : Έτσι έλυσε το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές

Λιονέλ Μέσι : Έτσι έλυσε το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές

Τον τρόπο με τον οποίο έλυσε το πρόβλημα των στομαχικών διαταραχών το οποίο τον ταλαιπωρούσε αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Λιονέλ Μέσι. 

Το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές και τους εμετούς που έκανε κατά τη διάρκεια των αγώνων, ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό τον Λιονέλ Μέσι. Οι διαταραχές έκαναν την «εμφάνισή» τους για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου του 2014, στο φιλικό της Ρουμανίας με την Αργεντινή, με τον Λέο να κάνει ξανά εμετό στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε αγώνα με την Βολιβία, αλλά και σε παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, όπως στο φιλικό με την Αλ Αχλί και τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ντεπορτίβο λα Κορούνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι La Cornisa της αμερικανικής τηλεόρασης, ο 30χρονος Λέο, πολύτεκνος πλέον μετά τη γέννηση του τρίτου του γιου, αποκάλυψε πως έλυσε το πρόβλημα με τους εμετούς, αναφέροντας πως «κλειδί» ήταν ουσιαστικά η μεγάλη αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες και η «στροφή» σε πιο υγιεινά προϊόντα. «Δεν ξέρω τι έτρωγα, έτρωγα άσχημα για πολλά χρόνια, μέχρι τα 22-23 μου. Σοκολάτες, γεμιστά μπισκότα, παγωμένα ποτά ήταν μερικά από αυτά», ανέφερε αρχικά.

«Πλέον έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Τρώω ψάρια, κρέας, λαχανικά, σαλάτες. Όλα είναι οργανωμένα και φροντισμένα. Μερικές φορές πίνω λίγο κρασί, όμως δεν δημιουργεί πρόβλημα. Παρατήρησα πραγματικά αλλαγή, ξεπέρασα το πρόβλημα με τον εμετό. Είπα ότι μπορεί να προέρχεται από πολλά πράγματα, όμως όταν άλλαξα τη διατροφή μου, το πρόβλημα αυτό εξαφανίστηκε», πρόσθεσε ο Λέο, ο οποίος είχε προσλάβει το 2015 τον Ιταλό γιατρό Τζουλιάνο Ποσέρ, προκειμένου να βρει τη λύση στο πρόβλημα.

Ο Μέσι στάθηκε επίσης και στην πατρότητα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο τον ωρίμασε, τον έκανε να σκέφτεται και εκτός ποδοσφαίρου και να μην στέκεται στις κακοπροαίρετες κριτικές  των Μέσων ενημέρωσης που «απλά τα τελευταία χρόνια εμπλέκονται στην ιδιωτική ζωή μου, λένε πράγματα εκτός τόπου και χρόνου», επισημαίνοντας πως «συζητάω τα πάντα με τη γυναίκα, τα αδέρφια μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου. Ειδικά τα αδέρφια μου είναι πάντα εκεί και τους λέω τα πάντα».

https://www.youtube.com/watch?v=cChOEsIXWIU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ