Βαλένθια : Αγοράζουν τον Κοντογκμπιά οι «νυχτερίδες»

Βαλένθια : Αγοράζουν τον Κοντογκμπιά οι «νυχτερίδες»

Έτοιμος για μονιμοποίηση στη Βαλένθια είναι ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά, με τον ισχυρό άνδρα των «νυχτερίδων», Πίτερ Λιμ, να ανάβει το πράσινο φως για την ενεργοποίηση της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού μέσου.

Με εννιά αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ισπανία η Βαλένθια βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δώδεκα βαθμούς πάνω από την πέμπτη Βιγιαρεάλ και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, μετά από δύο χρόνια απουσίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Βλέποντας λοιπόν την ομάδα του να αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο και τα ταμεία έτοιμα να γεμίσουν με «ζεστό» χρήμα, ο ισχυρός άντρας της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ, άναψε στους διοικούντες το πράσινο φως για την ενεργοποίηση της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ζοφρέ Κοντογκμπιά, ύψους 25.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ίντερ, είναι από τους βασικούς πυλώνες στη μεσαία γραμμή του Μαρσελίνιο, μετρώντας 29 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Την είδηση αποκάλυψε το ισπανικό Superdeporte.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου ένα μήνα ο Κοντογκμπιά είχε φιλοξενηθεί σε ραδιοφωνικό εκπομπή του Cadena Ser, αποκαλύπτοντας πως πείστηκε να μετακινηθεί στη Βαλένθια μετά από συζήτηση που είχε με τον Μαρσελίνιο, τον οποίο και αποθέωσε, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «εγώ θα πλήρωνα τα 25 εκατομμύρια για να με αγοράσω»!

https://www.youtube.com/watch?v=KeM9kZRy4Qk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ