Μπαρτσελόνα : Βαλβέρδε και Τερ Στέγκεν θέλουν να μείνει ο Ινιέστα

Μπαρτσελόνα : Βαλβέρδε και Τερ Στέγκεν θέλουν να μείνει ο Ινιέστα

Την επιθυμία τους να παραμείνει ο Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόαν εξέφρασαν Ερνέστο Βαλβέρδε και Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, την ώρα που ο 33χρονος άσος φέρεται να έχει δεχθεί σούπερ πρόταση από ομάδα της Κίνας.

Στην Ισπανία έχουν αποκαλύψει εδώ και καιρό πως ο Αντρές Ινιέστα έχει δεχθεί πρόταση από την κινεζική Tianjin Quanjian (ομάδα των Πάτο – Βίτσελ), η οποία του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 35.000.000 ευρώ. Μια πρόταση την οποία εξετάζει, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, αφού ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος, μη έχοντας τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος.

Το δεδομένο στην υπόθεση είναι πως άπαντες στην Μπαρτσελόνα δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αντρεσίτο, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν τον περασμένο Οκτώβριο συμβόλαιο εφ όρου ζωής. Ερνέστο Βαλβέρδε και Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν μίλησαν μάλιστα στην SPORT και εξέφρασαν την επιθυμία τους για παραμονή του 33χρονου στη Βαρκελώνη.

«Πρώτα θα περιμένουμε να πει ο ίδιος ότι φεύγει. Δεν έχει εκφράσει ποτέ τέτοια επιθυμία. Αυτή τη στιγμή ο Αντρές είναι μαζί μας και τον υπολογίζουμε. Θέλουμε όλοι να τον έχουμε εδώ για πάντα, όμως θα δούμε τι θα συμβεί», είπε ο κόουτς των Καταλανών, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει 33 φορές τον Ινιέστα τη φετινή σεζόν.

«Είναι μια προσωπική απόφαση, όμως όλοι ελπίζουμε ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος και τον χρειαζόμαστε σε αυτό όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Είμαστε επικεντρωμένοι στο παρόν, ο Αντρές θα πάρει την απόφασή του όταν αυτός νομίζει ότι είναι η σωστή στιγμή», είπε ο Μαρκ Αντρές Τερ Στέγκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ