Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 6-3

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 6-3

Με «καρέ» του Κριστιάνο Ρονάλντο και την αρωγή των Βάσκεθ, Μπέιλ η Ρέαλ Μαδρίτης διέλυσε τη Χιρόνα με 6-3 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!

Το γκολ σύμφωνα με τον Εντουάρντο Γκαλεάνο είναι ο οργασμός του ποδοσφαίρου. Στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Χιρόνα απόψε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, δεν μπήκε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία μα εννέα(!) συνολικά τέρματα και το τελικό 6-3 άφησε άπαντες ευχαριστημένους από το θέαμα που παρακολούθησαν. Κριστιάνο Ρονάλντο σε τρελά κέφια, Λούκας Βάσκεθ, Γκάρεθ Μπέιλ συμπρωταγωνιστές και η Βασίλισσα σε μία εμφατική νίκη απέναντι στην Χιρόνα που διεκδικεί με αξιώσεις μια ευρωπαϊκή θέση (7η, στο -2 από την 6η Σεβίλλη).

Στο 11ο λεπτό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ. Ο Στουάνι με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και στην επανάληψη, το χάος… Στο 47′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (2-1) ενώ ο Λούκας Βάσκεθ στο 59′ «έγραψε» το 3-1. Στο 64ο λεπτό ο «CR7» ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (4-1) φτάνοντας το 50ο χατ-τρικ στην καριέρα του αλλά τίποτα δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Οι Καταλανοί μείωσαν στο 67′ με τον Στουάνι (4-2) αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του σε αυτή τη βραδιά στο 86ο λεπτό κάνοντας το 5-2. Ο Χουάνπε στο 88’ νόμιζε πως θα είχε τον τελευταίο λόγο μειώνοντας στο 5-3, αλλά όχι. Τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος στην εκπνοή του αγώνα σκόραρε ακόμα μία φορά διαμορφώνοντας το τελικό 6-3!

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ