Ρεάλ Μαδρίτης : Προφορική συμφωνία με Λεβαντόφσκι

Ρεάλ Μαδρίτης : Προφορική συμφωνία με Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να δώσουν τα χέρια οι Μαδριλένοι με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου.

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο το καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Ο Πολωνός φορ εδώ και μερικές εβδομάδες έχει αλλάξει μάνατζερ, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ισπανική εφημερίδα ο εκπρόσωπός του, Πίνι Ζάχαβι, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή μάρκετινγκ της Βασίλισσας, Χοσέ Άνχελ Σάντσες και μετά από πολύωρη κουβέντα φαίνεται ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal θα πρέπει η Μπάγερν Μονάχου, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 ο «Λέβα», να μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση  της Ρεάλ.

Αν κάτι τέτοιο δεν προκύψει, τότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο έμπειρος στράικερ θα πρέπει να παραμείνει στο Αλιάντς Αρίνα. Παρόλα αυτά οι Μαδριλένοι, που ψάχνουν έναν επιθετικό με τις δικές του αρετές, δείχνουν πρόθυμοι να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη μεταγραφή που σίγουρα θα τους κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ