Λεμάρ ο αντι-Χάμες

Λεμάρ ο αντι-Χάμες

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκεζ στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Κολομβιανό να φαίνεται πως θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα του αναμενόμενου ο Χάμες Ροντρίγκεζ.

Παρά τις θετικές εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα στους Βαυαρούς, ο 26χρονος δεν «γεμίζει το μάτι» του Γιουπ Χάινκες. Ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του και θέλει να τον στείλει πίσω στην Ρεάλ Μαδρίτης, δύο μήνες μόλις μετά τον δανεισμό του.

Ο αντικαταστάτης του Χάμες

Μάλιστα, έχει ήδη εντοπίσει τον παίκτη που θέλει αντί του Κολομβιανού και αυτός είναι ο Τόμας Λεμάρ της Μονακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια και ο Χάινκες έχει ζητήσει την απόκτησή του.

Η προοπτική της απόκτησής του βρίσκει σύμφωνη και την διοίκηση του συλλόγου, η οποία έχει δεχθεί έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια για την μικρή κινητικότητα της στο μεταγραφικό παζάρι.

Πάντως, η Μπάγερν θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ο νεαρός άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία. Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν στην λίστα τους και ετοιμάζουν προτάσεις.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρεται να του προσφέρουν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 225,000 λίρες, ένα ποσό που έχει βάλει σε σκέψεις τον παίκτη.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει. Ή αν πρόκειται για φήμες. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ