Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα Βίγκο 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα Βίγκο 3-0

Η αποτελεσματικότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης χτύπησε... κόκκινο, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε σκόραραν και στις τρεις τελικές τους στην εστία και πήραν το τρίποντο κόντρα στην Θέλτα (3-0), επιστρέφοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Απομακρύνεται το ευρωπαϊκό όνειρο για την ομάδα του Βίγκο.

Δεν παρέκκλινε από τη γνωστή της φιλοσοφία, τη φιλοσοφία του παιχνιδιού δύναμης και του κατά βάση αμυντικού προσανατολισμού, που ορισμένες φορές φέρνει στα όρια τους ακόμα και τους ίδιους της τους οπαδούς. H Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, ήταν απόλυτα αποτελεσματική, σκόραρε και στις τρεις τελικές της στην εστία και καθάρισε «στεγνά» την Θέλτα Βίγκο (3-0), επιστρέφοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα που πέρασε άνετα χθες το βράδυ από την έδρα της ουραγού Μάλαγα.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 44′ με τον Γκριεζμάν (14 γκολ σε 16 ματς από τον Γενάρη και μετά, έχει σκοράρει με τα εννιά από τα τελευταία έντεκα σουτ του στην εστία!) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 56′ με τον Βιτόλο (έχει πετύχει τα τελευταία τρία γκολ του στο πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες, στον πρώτο γύρο είχε σκοράρει επίσης κόντρα στη Θέλτα, με τη φανέλα της Λας Πάλμας), με τον Κορέα να διαμορφώνει στο 63′ το τελικό αποτέλεσμα και να φθάνει τα επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αριθμό ρεκόρ στην καριέρα του στην ιβηρική χώρα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πλέον ρεκόρ 17-0 στα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια στο Wanda Metropolitano (είχε να κάνει τέτοιο σερί δίχως εις βάρος της γκολ από τη σεζόν 2012/13, όταν κράτησε απαραβίαστη την εστία της για δέκα σερί ματς στο Βιθέντε Καλδερόν), ενώ έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια με 3+ γκολ διαφορά, κάτι που είχε να κάνει από το 2008/09, επί ηγεσίας Χαβιέρ Αγκίρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ