Σιμεόνε : «Είναι αδύνατο να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Σιμεόνε : «Είναι αδύνατο να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης το πρωτάθλημα της La Liga. Ο Αργεντινός προπονητής τόνισε πως θεωρεί απίθανο οι ροχιμπλάνκος να στεφθούν πρωταθλητές Ισπανίας τη φετινή σεζόν. Ακόμη, υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του είναι να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου ως τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. […]

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης το πρωτάθλημα της La Liga. Ο Αργεντινός προπονητής τόνισε πως θεωρεί απίθανο οι ροχιμπλάνκος να στεφθούν πρωταθλητές Ισπανίας τη φετινή σεζόν.

Ακόμη, υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του είναι να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου ως τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αδύνατο να κατακτήσουμε τον τίτλο, κοιτάζοντας τα νούμερα. Από την άλλη, όλα αυτά τα χρόνια που η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα, είμαστε εμείς που αποδείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξεκάθαρα είναι κάτι πολύ δύσκολο, δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχοντας κάποιες πιθανότητες. Αν αντέξουμε, ωστόσο, μπορεί να αλλάξω γνώμη και να σας πω ότι έχουμε ελπίδα να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ