Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Λεγκανές στο Μπουτάρκε, πήρε μια μικρή εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και μείωσε στους επτά τη διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Λούκας, Κασεμίρο και Ράμος τα γκολ της «βασίλισσας».

Στο παιχνίδι που χρωστούσε λόγω της παρουσίας της τον Δεκέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μπουτάρκε από την Λεγκανές, όμως με ανατροπή και σκόρερ τους Λούκας, Κασεμίρο και Σέρχιο Ράμος πήρε το 14ο φετινό της τρίποντο (το 7ο εκτός έδρας) και μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6′, με τον Ουνάι Μπουστίνθα να βάζει με αυτοθυσία το κεφάλι του μπροστά στον Τεό Ερνάντες και με το πρώτο του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η χαρά των Λεγεωνάριων, όμως, δεν κράτησε πολύ, με τον φορμαρισμένο Λούκας Βάσκεθ να ισοφαρίζει από ασίστ του Κασεμίρο και στο 29′ οι δυο τους να αλλάζουν ρόλο, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την τελική πάσα από τον Ισπανό και να ολοκληρώνει ιδανικά την πανέμορφη επιθετική τους προσπάθεια. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, μάλιστα, σκόραρε και έδωσε ασίστ στον ίδιο αγώνα!

https://twitter.com/OptaJose/status/966377198876839948

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Σέρχιο Ράμος. O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Κουεγιάρ από τα έντεκα βήματα, έφθασε τα 54 γκολ (δύο με πέναλτι) στην Primera Division, ξεπέρασε τον Φερνάντο Ιέρο (53 με 20 πέναλτι) και κυνηγά πλέον μονάχα τον Ρόναλντ Κούμαν (67 γκολ με 46 πέναλτι), ο οποίος είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Λεγκανές έχασε λοιπόν για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι όπου προηγήθηκε (είχε 7/7 μέχρι σήμερα) και η Ρεάλ νίκησε για μόλις 2η φορά στα συνολικά επτά φετινά ματς πρωταθλήματος, όπου δέχθηκε το πρώτο γκολ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δείχνει να ξεμπουκώνει επιθετικά, ακόμα και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας 26 γκολ στα τελευταία έξι ματς στη La Liga, ενώ είχε μόλις 32 στα πρώτα της 18.

To 1-0

To 1-1

To 1-2

To 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ