Χετάφε – Θέλτα 3-0

Χετάφε – Θέλτα 3-0

Έξι παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Χετάφε που επικράτησε 3-0 της Θέλτα έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Άνχελ ο οποίος σκόραρε δις, μοιράζοντας παράλληλα και ασίστ στον Μολίνα.

Για έκτο σερί παιχνίδι (ένατο εντός έδρας) αήττητη παρέμεινε η Χετάφε μετά την εμφατική εντός έδρας νίκη της επί της Θέλτα (3-0). Δύο γκολ ο Άνχελ (συν μία ασίστ), ένα ο Χόρχε Μολίνα.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι Αθουλόνες που είχαν το πάνω χέρι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά την σπουδαία ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (0-0) την περασμένη αγωνιστική, πήραν το τρίποντο της νίκης κόντρα στην Θέλτα το οποίο τους ανεβάζει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Φύλακας – άγγελος ο Άνχελ Ροντρίγκες, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να σκοράρει και να μοιράσει ασίστ σε ένα παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Ισπανού άσου. Πέντε λεπτά αργότερα η Θέλτα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο τέρμα της ισοφάρισης με το μακρινό σουτ του Λομπότκα να διώχνει ο τερματοφύλακας Γκουαΐτα σε κόρνερ.  Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της Χετάφε. Στην επανάληψη, όμως, ο Χόρχε Μολίνα εκμεταλλεύτηκε με ιδανικό τρόπο την ασίστ του Άνχελ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ενώ ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 64′ για το 3-0. Το οποίο εν τέλει έκανε ο Άνχελ στο 85ο λεπτό του αγώνα με άψογο τελείωμα στην κίνηση με το δεξί, έπειτα από βαθιά μπαλιά.

http://www.dailymotion.com/video/x6f0isp#tab_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ