Μπαρτσελόνα : Κλείνει τον Αρτούρ

Μπαρτσελόνα : Κλείνει τον Αρτούρ

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αρτούρ της Γκρέμιο, καθώς ο αθλητικός διευθυντής, Ρόμπερτ Φερνάντεθ βρίσκεται στη Βραζιλία για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρτούρ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται στις τελικές επαφές με την Γκρέμιο για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, o αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεθ βρίσκεται στη Βραζιλία για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την βραζιλιάνικη ομάδα για την απόκτηση του 21χρονου χαφ.

Ο Αρτούρ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη Βραζιλία στην ηλικία του και έχει αγωνιστεί ήδη 39 φορές στο πρωτάθλημα της χώρας του καφέ έχοντας μάλιστα 1 γκολ και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, οι μπλαουγκράνα έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με την Γκρέμιο να θέλει 36.000.000 ευρώ.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και ήδη ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στη Νότια Αμερική προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Έτσι ο Βραζιλιάνος αναμένεται να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης και συμπαίκτης του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος κινεί τις διαδικασίες για πορτογαλικό διαβατήριο για αυτό το λόγο, για να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ των μπλαουγκράνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ