Ρεάλ Μαδρίτης : Αποχωρεί ο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Αποχωρεί ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, ειδικά αν μείνει στο τιμόνι της βασίλισσας ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά μετά τις αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Φυσικά η μπάλα αναμένεται να πάρει και ποδοσφαιριστές με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι ένας από αυτούς, καθώς αν τελικά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, τότε ο Ουαλός επιθετικός θα φύγει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Ζιντάν φαίνεται να μην υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Μπέιλ, αφήνοντας τον στον πάγκο στο μεσοβδόμαδο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ και σε προηγούμενα παιχνίδια δεν ξεκινάει στην αρχική εντεκάδα.

Πλέον μένει να δούμε αν κάνει πράξη τα λεγόμενά του και κυρίως αν φύγει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ