Μάλαγα – Βαλένθια 1-2

Μάλαγα – Βαλένθια 1-2

Η Βαλένθια ανέτρεψε μέσα σε πέντε λεπτά το εις βάρος της 1-0 στην έδρα της Μάλαγα και παρέμεινε στην τρίτη θέση (+4 από τη Ρεάλ με δύο ματς περισσότερα). Πρώτο γκολ για Ιντέγιε με τη Μάλαγα, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Η Βαλένθια βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς μέχρι το 80′ έχανε με 1-0 κόντρα στη Μάλαγα. Οι Νυχτερίδες, όμως, έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν την κατάσταση μέσα σε πέντε λεπτά, παίρνοντας ένα σημαντικό «διπλό» (1-2) και παραμένοντας μέχρι στιγμής στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο πιεστικά τον αγώνα, μιας και «καίγονταν» για το τρίποντο. Η πίεση τους αυτή απέδωσε καρπούς στο 27′, με τον Ιντέγιε να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μάλαγα και να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Μαρθελίνο προσπαθούσε να αντιστρέψει την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερνε είναι να έχει μια φλύαρη κατοχή και ουσιαστικά να μην απειλεί την εστία του Ρομπέρτο. Όλα αυτά μέχρι το 80′. Τότε ο Φρανσίς Κοκλέν κέρδισε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παρέχο και σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τη Βαλένθια (και δεύτερο συνολικά στην καριέρα του!) για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι Νυχτερίδες, όμως, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και μόλις πέντε λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ροντρίγκο από τον Ιγκνάσι Μιγκέλ, με τον Ισπανό αμυντικό να αποβάλλεται. Ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, χαρίζοντας στη Βαλένθια μια αγχωτική και συνάμα σημαντική νίκη.

Κι αυτό γιατί οι Νυχτερίδες ξέφυγαν στο +4 από την τέταρτη Ρεάλ Μαδρίτης (έχει δύο παιχνίδι λιγότερα), που δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα της Μπέτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ