Βαλένθια – Λεβάντε 3-1

Βαλένθια – Λεβάντε 3-1

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Βαλένθια επικράτησε της Λεβάντε (3-1) και συνεχίζει να βρίσκεται στο... κόλπο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τρεις αγωνιστικές, τρεις σερί ήττες είχε η Βαλένθια πριν υποδεχτεί την Λεβάντε το βράδυ της Κυριακής (11/02) στο Μεστάγια. Οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη είχαν αρχίσει να απομακρύνονται. Ευτυχώς για τις Νυχτερίδες όμως η Λεβάντε που δίνει τη δική της μάχη, για να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού δεν δημιούργησε πρόβλημα.

Ο Σάντι Μίνα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παρέχο. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Ποστίγκο έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 65′ ο Λουτσιάνο Βιέτο διπλασίασε τα τέρματα για τις Νυχτερίδες (2-1) και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παρέχο από την άσπρη βούλα στο 89′.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Μαρθελίνο μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, έψαξε το γκολ που θα της έδινε και ψυχολογικό αβαντάζ και το βρήκε με τον Σάντι Μίνα στο 17ο λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παρέχο, ο Ισπανό άσος πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στην επόμενη φάση όμως η Λεβάντε έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, η μπάλα στρώθηκε στον Ποστίγκο ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού (64′) ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Κόκε για επιθετικό φάουλ και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65′ ο Λουτσιάνο Βιέτο «έγραψε» το 2-1 για την Βαλένθια. Λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης (89′) ο Παρέχο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι Νυχτερίδες ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (43 πόντους) ξεπερνώντας την Ρεάλ Μαδρίτης! Μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε η Λεβάντε.

https://www.youtube.com/watch?v=FBpnB_sG1-U

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ