Θέλτα – Εσπανιόλ 2-2

Θέλτα – Εσπανιόλ 2-2

H Εσπανιόλ έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 από τη Θέλτα χάρη στο τέρμα του Μορένο στην εκπνοή μην επιτρέποντάς της να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη...

Είκοσι πέντε από τους 32 βαθμούς της Θέλτα στο φετινό πρωτάθλημα οφείλονται στα τέρματα των Ιάγο Άσπας και Μάξι Γκόμεζ. Κόντρα στην Εσπανιόλ ο πρώτος δεν σκόραρε, ο δεύτερος όμως το έκανε εις διπλούν. Τα τέρματά του όμως δεν αποδείχτηκαν αρκετά για τους γηπεδούχους για να πάρουν το τρίποντο της νίκης και να πλησιάσουν περισσότερο την πρώτη εξάδα της La Liga αφού ο Μορένο στο 87′ «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Πιο αναλυτικά, ο Λέο Μπαπτιστάο άνοιξε το σκορ για την Θέλτα μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μάξι Γκόμεζ στο 32′ ισοφάρισε σε 1-1 και εκεί που όλα έδειχνα ότι αυτό θα ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης ο Γκόμεζ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Θέλτα (2-1). Με μόλις τρία λεπτά για τη λήξη της κανονικής διάρκειας να απομένουν, ο Μορένο με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το τελικό 2-2!

Έτσι οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την 6η θέση που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο…

https://www.youtube.com/watch?v=-_3CtFxGz4E

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ