Γκριζμαν : Στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι!

Γκριζμαν : Στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι!

Λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του Κουτίνιο η Sport αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα έχει κλείσει ήδη από τώρα και την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μετά την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο, η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή και για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Μπάρτσα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αντουάν Γκριζμάν ώστε να ντυθεί στα μπλαουγκράνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ειδικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής! Δηλαδή η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να αποκτήσει τον 26χρονο Γάλλο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εκείνος είναι υποχρεωμένος να υπογράψει μόνο στους Καταλανούς. Αν κάποια από τις δύο πλευρές δεν τιμήσει την υπογραφή της, τότε θα πρέπει να πληρώσει την ανάλογη ρήτρα-πρόστιμο.

Εξάλλου να σημειώσουμε ότι η ρήτρα του διεθνούς επιθετικού έχει πέσει στα 100 εκατομμύρια από τα 200 στα οποία είχε οριστεί τον περασμένο καλοκαίρι όταν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους ροχιμπλάνκος. Να προσθέσουμε ότι στις 13 Ιουνίου 2017, ο Γκριζμαν είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Μαδριλένους ως το καλοκαίρι του 2022. Αρχικά η ρήτρα του είχε οριστεί στα 200 εκατ. ωστόσο από τη νέα μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριος 2018) η ρήτρα του θα μειωνόταν στο μισό.

Ετσι η Μπαρτσελόνα δεν έχασε την ευκαιρία, χτυπώντας την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνει δικό της ένας από τα πιο καυτά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ