Ζιντάν : «Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο»

Ζιντάν : «Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε στις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενδεχόμενο που ούτε να το φανταστεί θέλει ο Γάλλος τεχνικός.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει φημολογία περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι ενδεχόμενο το οποίο ούτε να το φανταστεί για… πλάκα δεν θέλει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Κριστιάνο, είναι η ομάδα του και αυτή στην οποία πρέπει να βρίσκεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (18/1) αγώνα κυπέλλου με τη Λεγανές. «Ολοι ξέρουμε τι συζητιέται εκτός συλλόγου, αλλά (σ.σ. ο Ρονάλντο) πρέπει να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι του, όπως πάντα. Θέλω να μιλήσω μόνο για τις εμφανίσεις του. Ο Κριστιάνο είναι αρκετά μεγάλος για να συζητά μόνος του με το σύλλογο. Εγώ μιλάω μαζί του μόνο για ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο» συμπλήρωσε ο Ζιντάν.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος σταρ ζητά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ώστε να φτάσει στα επίπεδα των απολαβών του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν μοιάζει διατεθειμένος να δώσει αύξηση στον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Ευρώπης ως το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ