Ρεάλ Μπέτις – Λεγκανιές 3-2

Ρεάλ Μπέτις – Λεγκανιές 3-2

Όλα έδειχναν πως η Ρεάλ Μπέτις θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη, μιας και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως, στο τέλος καρδιοχτύπησε με τη Λεγκανιές να το κάνει 2-2 και τους βερδιμπλάνκος να παίρνουν τη νίκη (3-2) στο 83'.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λεγκανιές η Ρεάλ Μπέτις στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επιβλήθηκε με σκορ 3-2, όμως, το έκανε με… χιτσκοκικό τρόπο, αφού επί της ουσίας πήρε τη νίκη στο 84′ αν και ήταν μπροστά με δύο γκολ διαφορά.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για τους γηπεδούχους, μιας και στο 20′ είδαν τον Τέγιο να τους δίνει το προβάδισμα με τον Χοακίν στο 40′ να διπλασιάζει τα τέρματα για τους βερδιμπλάνκος.

Μάλλον, τα δύο γκολ διαφορά χαλάρωσαν σε υπερβολικό βαθμό τους γηπεδούχους που είδαν τη Λεγκανιές να μπαίνει στο ματς με το τέρμα του Γκουμπάου στο 44′. Το ματς ξεκίνησε από την… αρχή όταν στο 71′ ο Ερασό ισοφάρισε σε 2-2.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατέρρευσαν και έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα όταν στο 83′ ο Κάστρο ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ Μπέτις με σκορ 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ