«Θέλει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

«Θέλει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με την στάση του Φλορεντίνο Πέρεθ προς το πρόσωπό τους και θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βόμβα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να φύγει από τους Μερένγκες και επιθυμεί να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει σχετικά και αρκετούς συμπαίκτες του στην ισπανική ομάδα!

O Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς θεωρεί πως o πρόεδρος της βασίλισσας έχει αθετήσει την υπόσχεσή του να του κάνει αύξηση αποδοχών. Ο πρόεδρος της βασίλισσας είχε δεσμευτεί μετά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ πριν λίγους μήνες πως θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος από την τελευταία ανανέωση συμβολαίου, το Νοέμβριο του 2016, εισπράττει 21 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά πλέον είναι μόλις πέμπτος παγκοσμίως στη σχετική λίστα, πολύ πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, και δεν κρύβει την ενόχληση του.

Μάλιστα η As υποστηρίζει πως ο Πέρεθ έχει βάλει στόχο να πάρει το καλοκαίρι στο Μπερναμπέου τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζοντας πρόταση ύψους 400 εκατ. ευρώ (!) και δεν έχει πρόβλημα να φύγει ο Ρονάλντο το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ