Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-4

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-4

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σκιάζεται από κατάρα καμιά έτσι πήρε σπουδαίο διπλό, επικρατώντας 4-2 της Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ένα ματς που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Λουίς Σουάρες.

Οι Γουίλιαν Zοσέ και Χουάνμι είχαν επιβάλει το νόμο του Ανοέτα (2-0) μέχρι το 38ο λεπτό, ο οποίος θέλει την Μπαρτσελόνα να έχει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη ως φιλοξενούμενη στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, όμως, ο Παουλίνιο μείωσε, ο τρομερός Λουίς Σουάρες έφερε το ματς στα ίσα 2-2 αρχικώς, και στη συνέχεια έδωσε το προβάδισμα στους μπλαουγκράνα (3-2). Ενώ ο Λιονέλ Μέσι με γκολάρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (4-2)!

Για πρώτη φορά φέτος ο Λουίς Σουάρες και σέρβιρε και σκόραρε. Για την ακρίβεια ο Ουρουγουανός έδωσε ασίστ στο πρώτο τέρμα του Παουλίνιο (39′) ενώ σκόραρε το δεύτερο (50′) και το τρίτο (71′) τέρμα των Καταλανών!

Δέκα χρόνια χωρίς διπλό στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν πολλά, αλλά η «κατάρα» καλά κρατούσε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Μόλις στο 11ο λεπτό με μία καταπληκτική κεφαλιά του Ζοσέ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, ενώ στο 34ο λεπτό ο Χουάνμι διπλασίασε τα τέρματά τους (2-0).

Ο Παουλίνιο στο 39’ μείωσε (2-1) πετυχαίνοντας το 8ο φετινό του τέρμα κι ύστερα ανέλαβε δράση ο Λουίς Σουάρες που ισοφάρισε και έκανε και το 3-2. Κι επειδή σωστή μπλαουγκράνα επικράτηση δεν νοείται χωρίς Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός με φοβερό φάουλ έκανε το 4-2 στο 85’ και η έτσι η Μπαρτσελόνα ξόρκισε μια κατάρα που κρατούσε 10 χρόνια (συγκεκριμένα από τις 5 Μαΐου του 2007 που εντοπίζεται η τελευταία επικράτηση των Καταλανών στο Ανοέτα).

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Γιορέντε, Ραούλ Νάβας, Οντριοθόλα, Κέβιν, Ιγιαραμέντι (56’ Θουμπελδία), Θουρουτούθα, Τσάμπι Πριέτο, Κανάλες, Χουάνμι (59’ Ογιαρθάμπαλ), Γουίλιαν Ζοσέ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (79’ Ντιν), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (65’ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες (90’ Ντένις Σουάρες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ