Ράσταβατς : «Δώσαμε τα πάντα, δύο πράγματα μας στέρησαν την πρόκριση»

Ράσταβατς : «Δώσαμε τα πάντα, δύο πράγματα μας στέρησαν την πρόκριση»

«Μας έλειπαν δύο πράγματα για να περάσουμε. Το πρώτο ήταν ότι δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στην Λάρισα πολύ εύκολα και το δεύτερο, η δική μας αποβολή σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ξάνθης μετά το τέλος του ματς.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά το γεγονός ότι η Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΛ, δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός εστίασε τον αποκλεισμό σε δύο λόγους, λέγοντας: «Και στα δύο παιχνίδια με την Λάρισα είχαμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Μας έλειπαν δύο πράγματα για να περάσουμε. Το πρώτο ήταν ότι δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στην Λάρισα πολύ εύκολα και το δεύτερο, η δική μας αποβολή σήμερα. Καταφέραμε να πάρουμε πολλά πράγματα σήμερα, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πρεσάρουμε με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής. Είδα πολύ ωραία πράγματα, συγχαίρω τα παιδιά για την απόδοσή τους και χτίζουμε αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Δώσαμε τα πάντα αλλά πλέον σκέφτομαι αποκλειστικά τον Πλατανιά!

Κάποια πράγματα είναι καινούρια για εσάς, αλλά όχι για μένα και για το πρόγραμμα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Οι νέοι παίκτες δουλεύουν, παίρνουν ευκαιρίες, και τις εκμεταλλεύονται. Είμαι χαρούμενος που έχω ένα γκρουπ με 22-23 παίκτες για να δουλέψω μαζί τους και να συνεχίζουμε με βάση το πρόγραμμά μας.

Ο Ντουρίτσκοβιτς ξεκίνησε βασικός, όλοι μπορείτε να δείτε την ποιότητά του. Θα τον εκμεταλλευτούμε ανάλογα. Είναι μια περίοδος προσαρμογής γι αυτόν, είμαι ικανοποιημένος για το ξεκίνημα του και ελπίζω να είναι καλύτερος στη συνέχεια.

Το πλάνο ήταν σήμερα με επιθετικότητα και προσοχή στην άμυνα, με ωριμότητα να διεκδικήσουμε τα γκολ. Πήραμε καλή ψυχολογία με τα γκολ, είμαι χαρούμενος που το παιχνίδι πήγε καλά με βάση το πλάνο, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε το επιθυμητό 3ο γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ