ΠΑΣ : «Πιστεύαμε στην ανατροπή, σιγά μην πάει δανεικός ο Μαυροπάνος» είπε ο Τζημόπουλος

ΠΑΣ : «Πιστεύαμε στην ανατροπή, σιγά μην πάει δανεικός ο Μαυροπάνος» είπε ο Τζημόπουλος

Για τη σπουδαία νίκη - πρόκριση επί του Λεβαδειακού μίλησε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία νίκη (η πρώτη μετά τις 28/10/2017!) – πρόκριση επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως «πιστεύαμε πως θα το ανατρέψουμε» και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίνο Μαυροπάνο, που συνεχίζει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

«Όταν έχεις να νικήσεις σχεδόν δύο μήνες, υπάρχει πίεση. Άδικα είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύαμε πως θα το ανατρέψουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και βγάλαμε ενέργεια, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή είναι η ομάδα μας, ό,τι δείξαμε σήμερα», τόνισε αρχικά, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στους 8, παραπέμποντας στην κλήρωση της Δευτέρας.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Άρσεναλ, υπογραμμίζοντας πως «δεν χάνει σε τίποτα σε σχέση με τα άλλα στόπερ τους» και εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως δεν θα παραχωρηθεί δανεικός για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ