Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία βάζει σήμερα τον Μιραλάς

Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία βάζει σήμερα τον Μιραλάς

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Κέβιν Μιραλάς, στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Η κουβέντα που είχαν οι δυο τους στου Ρέντη και το μήνυμα του Βέλγου στον προπονητή των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι για την υπόθεση πρόκριση καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς, αλλά για το ντεμπούτο του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο των πειραιωτών και την επιστροφή του Μιραλάς.

Η παρουσία του 44χρονου τεχνικού και του 30χρονου σέντερ φορ κάνουν ξεχωριστό το σημερινό παιχνίδι για τους φίλους του Ολυμπιακού. Από τη μία πλευρά θα είναι το πρώτο ματς του Καταλανού προπονητή στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδος και από την άλλη είναι βέβαιο πως ο Κέβιν Μιραλάς θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην σημερινή αναμέτρηση. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό ο διεθνής επιθετικός να είναι στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε λοιπόν τον Βέλγο επιθετικό στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού και υπολογίζει τον 30χρονο άσο στα πλάνα του για το σημερινό ματς. Ο Γκαρθία μίλησε με τον Μιραλάς στη χθεσινή προπόνηση των πειραιωτών και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων είπε στον Ισπανό ότι είναι έτοιμος να παίξει σε όλο το ματς. Και ο Γκαρθία άλλωστε διέκρινε στις δυο προπονήσεις στου Ρέντη πως ο διεθνής στράικερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Η επιστροφή του Μιραλάς στο Καραϊσκάκη είναι πόλος έλξης για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και οι φίλοι των ερυθρόλευκων περιμένουν πως και πως για να δουν ξανά τοξν Βέλγο άσο με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

Οι σκέψεις για την εντεκάδα

Σε ότι αφορά την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Όσκαρ Γκαρθία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη έκανε πολλές δοκιμές. Λογικό καθώς αυτή ήταν μόλις η δεύτερη προπόνηση του Γκαρθία στου Ρέντη κι ακόμα δεν γνωρίζει τους παίκτες.

Το πιο πιθανό σχήμα για την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού είναι Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ζιλέ, Μάρτινς, Μιραλάς, Σεμπά, Ανδρούτσος και Τζούρτζεβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ