Αναγέννηση Καρδίτσας – Λάρισα 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λάρισα 0-0

Στον βούρκο της Καρδίτσας η Λάρισα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Αναγέννηση και να περάσει έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε η Λάρισα!

Η ομάδα του κάμπου ήταν καλύτερη στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως, οι Βυσσινί έμειναν στο 0-0 και σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου έκλεισαν εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν πως παρά τις απουσίες τους, είχαν σκοπό να παίξουν επιθετικά και να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα τους έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή. Παρόλα αυτά κάτι η αστοχία τους, κάτι η ατυχία τους και κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν τους το επέτρεψαν.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι, αν και αποκλεισμένοι, δεν είχαν σκοπό να διευκολύνουν τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, αλλά και στις αντεπιθέσεις.

Η σπουδαιότερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στη Λάρισα, όπου με πρωταγωνιστή τον Γιαννιτσάνη. Στο 34′ ο παίκτης των Βυσσινί από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων. Έτσι, το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι δεν άλλαξαν η Λάρισα συνέχισε να πιέζει για κάποιο γκολ με την Καρδίτσα να αμύνεται σθεναρά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι στιγμές, όπου οι ποδοσφαιριστές της επιδόθηκαν σε δυνατά μαρκαρίσματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει. Κάτι που σίγουρα δεν ήθελαν οι φιλοξενούμενοι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΛ ήταν ολοένα και πιο κοντά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μιας και το 1-1 ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό στην Πάτρα δεν άλλαζε. Η καλύτερη φάση πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους που σκόραραν στο 82΄με τον Ναζλίδη με τον επόπτη να μην μετράει το γκολ, αφού ο έμπειρος φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Λίγο πριν το τέλος η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κωστανινόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την Λάρισα να το εκμεταλλεύεται, να πιέζει και να φτάνει πολύ κοντά στο 1-0, αλλά, ο Γιαννιτσάνης, πάλι, είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να φεύγει για λίγο έξω στο 86′. Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους παίκτες της Λάρισας να παίρνουν την πρόκριση.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κατσικάς, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (85′ Καρίκι), Σταματάκης (51′ Τζέλλος), Χαντζάρας, Κονέ, Παπαευθυμίου.

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80′ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50′ Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46′ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ