Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5

Αιγινιακός – ΠΑΟΚ 0-5

Ο δικέφαλος νίκησε εύκολα τον Αιγινιακό με 5-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα εκτός έδρας τον Αιγινιακό με 5-0 κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου.

Ο δικέφαλος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πριν από τη σέντρα του ματς ενώ η ομάδα της Κατερίνης δεν είχε μαθηματικές ελπίδες. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη όσο φανερώνει και το τελικό σκορ με τον ΠΑΟΚ να ξεσπάει στον Αιγινιακό.

Το ενδιαφέρον λοιπόν είχε να κάνει με την αγωνιστική εικόνα παικτών του ΠΑΟΚ που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως για παράδειγμα ο Λημνιός, ο Δεληγιαννίδης, ο Πασχαλάκης και ο Πούγγουρας.

Το ρεκόρ του Βρακά

Ξεχωριστή κατηγορία αποτελεί φυσικά ο νεαρός, Γιώργος Βρακάς, ο οποίος έγινε (σε ηλικία 16 ετών) ο πιο νεαρός σε ηλικία παίκτης που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σ’ επίσημο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ματς θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον πιτσιρικά, καθώς έσπασε το ρεκόρ που είχε ο Απόστολος Τσουρέλας από το 1980.

Σούπερ Πέλκας

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το ματς, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Λημνιού στο πέμπτο λεπτό.

Ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν, μαζί με τον Πέλκα, απ’ τους πιο δραστήριους παίκτες του δικέφαλου. Ο Πέλκας ήταν άλλωστε αυτός που έκανε την σέντρα στη φάση του 1-0 αλλά και την κάθετη πάσα στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και ο Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας την απόδοση του Πέλκα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αιγινιακός στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ.

Το κλειδί: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς κι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

10άρι: Ο Πέλκας ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Είχε τη σέντρα στο γκολ και από δικές του προσπάθειες ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Στον πάγκο: Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τρόπο να περιορίσουν τον Πέλκα και το πλήρωσαν.

Γιατί κόουτς: Η ομάδα του Αιγινιακού κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δέχθηκε τέσσερα γκολ κι αυτό είναι κάτι θα πρέπει να προβλημάτισε τον προπονητή των γηπεδούχων.

Αιγινιακός –- ΠΑΟΚ 0-5

Γκολ: 5’Λημνιός, 53’,67’ Πρίγιοβιτς, 71’ Ελ Καντουρί, 82’ Σάκχοφ.
Κίτρινες: 32′ Καρακώστας, 38′ Ανδρικόπουλος – 58′ Ζαμπράνο.
Διαιτητής: Κοτσάνης
Βοηθοί: Καρακώστας, Κουβαλάκης.

Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (63’ Ζούρκος), Δωματάς, Ντόγος (56’ Φούρτζιου), Καρακώστας, Παπαδόπουλος (69’ Τσολακίδης), Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (56’ Κάτσε), Λημνιός, Πέλκας (61’ Μακ), Βρακάς (64’ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ