Η συγκλονιστική ομιλία του Λουτσέσκου (vid)

Η συγκλονιστική ομιλία του Λουτσέσκου (vid)

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη μικρό κομμάτι από την ταινία που ετοιμάζει για τον τελικό του Κυπέλλου με τη συγκλονιστική ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει μια ταινία για το Κύπελλο που κατάκτησε φέτος κερδίζοντας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0.

Το πρώτο τρέιλερ είχε τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια να λέει πριν το ματς ότι δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό και τελικά να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ για τη νίκη.

Τώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έβγαλε ένα video με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Όπως τα έζησαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Όπως ο «The General» Ράζβαν Λουτσέσκου. Το PAOK TV κλείνει την πόρτα στην εσωστρέφεια και κάνει ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον. Έρχεται το «Final 2018: The Movie», αναφέρει το μήνυμα στο twitter του Δικέφαλου.

Και στο video υπάρχει ένα συγκλονιστικό κομμάτι από την ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού πριν τον τελικό. Σε αυτό λέει: «Γίναμε ομάδα, μια κυρίαρχη ομάδα όπου κι αν παίξαμε. Εγώ προσωπικά είμαι ευτυχισμένος με αυτήν την κατάσταση. Ζητάω από εσάς απόλυτη υπευθυνότητα. Μετά κι από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μένει απλά ένας νικητής. Ο ΠΑΟΚ!».

https://twitter.com/PAOK_FC/status/998556892065599488

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ