Μπορμπαλάν : «Ο τελικός στην Ελλάδα ήταν ιδανικό φινάλε στη διεθνή καριέρα μου»

Μπορμπαλάν : «Ο τελικός στην Ελλάδα ήταν ιδανικό φινάλε στη διεθνή καριέρα μου»

Ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. για όσα συνέβησαν στο ματς του ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του.

Ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν μίλησε για όσα έζησε στην καριέρα του ως διαιτητής λίγες ώρες πριν σφυρίξει το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός ρέφερι σε δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Εσπανιόλ, καθώς μετά από αυτό θα κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Επίσης ο διεθνής διαιτητής μίλησε για τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος όπως δήλωσε ήταν το ιδανικό φινάλε στη διεθνή καριέρα του ενώ τόνισε την πρόκληση που δέχτηκε σχεδόν αμέσως από την ελληνική ομοσπονδία.

«Ήταν κάτι απρόσμενο. Πίστευα ότι είχα τελειώσει με τα παιχνίδια εκτός Ισπανίας και ξαφνικά με κάλεσαν από την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να το κάνω, παρά το γεγονός ότι γνώριζα ότι θα ήταν ένας τελικός, που ακόμα και πριν από τη σέντρα του ήταν αρκετά περίπλοκος» είπε αρχικά ο Μπορμπαλάν.

Για την απόδοσή του στον τελικό του ΟΑΚΑ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως εξελίχθηκε η παρουσία μου εκεί. Ήταν ένας δύσκολος τελικός. Είναι αλήθεια ότι συνέβησαν διάφορα περιστατικά, τα οποία κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες. Ήταν κυρίως στις εξέδρες και εκτός αγωνιστικού χώρου ανάμεσα στους παίκτες. Yπήρξαν κάποια νεύρα στα τελευταία λεπτά, ωστόσο στην εξέλιξη του αγώνα, με δεδομένο ότι ήταν τελικός, όλα ήταν φυσιολογικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν ένα εξαιρετικό φινάλε στη διεθνή καριέρα μου» απάντησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ