Παπαδόπουλος : «Ο Σαββίδης θα γίνει ο… εφιάλτης τους»

Παπαδόπουλος : «Ο Σαββίδης θα γίνει ο… εφιάλτης τους»

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης εξελίσσεται σε εφιάλτη των αντιπάλων του και ο ΠΑΟΚ με ορισμένες καλές προσθήκες του χρόνου, μπορεί να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (είναι αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ) μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και για την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία κατέκτησε το περασμένο Σάββατο (12/5) το Κύπελλο. Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι του χρόνου ο Δικέφαλος θα κάνει περίπατο του χρόνου στο πρωτάθλημα!

Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο γλέντι της ομάδας, αλλά και τα λεγόμενά του στο ξενοδοχείο προς τους παίκτες πριν τον τελικό του ΟΑΚΑ: «Ο Σαββίδης άγγιξε, με την ομιλία του, τις καρδιές και τις ψυχές του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου. Αυτό που είχε πει στους παίκτες στο ξενοδοχείο είναι να παίξουν για τους εαυτούς τους, για την ομάδα, για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να τους δει και στο τέλος θα δικαιωθούν, κατακτώντας το τρόπαιο. Όσον αφορά τις μάσκες με το πρόσωπο του Σαββίδη, έδειξαν ότι ο άνθρωπος είναι εδώ και θα γίνει ο… εφιάλτης τους. Επίσης, ο Γιώργης και ο Νίκος, οι δύο γιοι του, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι όλος ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Η εκτίμησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, έναν πάρα πολύ καλό κορμό και χρειάζεται μόνο μερικές προσθήκες. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν εδώ που φτάσανε. Οπότε, αν υπάρξουν οι απαραίτητες προσθήκες, ο ΠΑΟΚ θα κάνει περίπατο του χρόνου».

Για το βανάκι των οπαδών του ΠΑΟΚ που κάηκε: «Το σκηνικό με το βανάκι που κάηκε ήταν μία άτυχη στιγμή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχασαν το δρόμο κι έπεσαν σε μπλόκο αντιπάλων οπαδών. Ήταν ενέδρα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ20: «Ένα ακόμα πρωτάθλημα, η ομάδα έδειξε ότι έχει μέλλον κι ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι, με την κατάλληλη προετοιμασία και πολλή δουλειά, θα καταφέρουν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει δεθεί με όλο τον κόσμο και την ομάδα. Έχω γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας φέτος με την ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι των αντιπάλων ομάδων μας πλησίαζαν και μας έδιναν συγχαρητήρια για το σύνολο που έχουμε φτιάξει. Πλέον, αρχίζει η συνεργασία με τον προπονητή με τον ΠΑΟΚ, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα του μέλλοντος».

Για τη σημασία μίας πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει ένα βήμα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για συγκυριακούς λόγους δεν το κατάφερε. Θυμάστε το παιχνίδι με τη Σάλκε, όπου τότε ήταν έγκλημα του τότε προπονητή. Φέτος, ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, ώστε να δούμε μεγάλες ομάδες να περνούν το κατώφλι της Τούμπας».

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Θα γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Ο Πρόεδρος είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί και τελικός ΟΥΕΦΑ εκεί. Δε φείδεται χρημάτων, θέλει να φτιάξει ένα πραγματικό στολίδι».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας ανεπανάληπτος κόσμος, ένας ανυπέρβλητος κόσμος, ο καλύτερος κόσμος του πλανήτη. Αυτά που έγιναν είναι πταίσματα. Κάνανε ολόκληρο το ταξίδι κι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας και δεσμευόμαστε ότι θα παλεύουμε πάντα για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ