Ο Ιβάν Σαββίδης σήκωσε την κούπα και αποθεώθηκε! (pics, vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης σήκωσε την κούπα και αποθεώθηκε! (pics, vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέδωΟι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέδωσαν το Κύπελλο στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη που τους περίμενε στο αεροδρόμιο! σαν το Κύπελλο στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη που τους περίμενε στον αεροδρόμιο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δεν είχε δικαίωμα να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου, μετά τα όσα… πρωτοφανή συνέβησαν στο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, έτσι σήμερα (13/05) περίμενε τους παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους συγχαρεί και να πανηγυρίσει μαζί τους την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εκείνοι μάλιστα του παρέδωσαν την κούπα και τον σήκωσαν στα χέρια!

Ιδού το βίντεο που δημοσίευσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ από την… παράδοση της κούπας στον Σαββίδη συνοδευόμενο από την εξής περιγραφή:

«Κάποιοι του στέρησαν την δυνατότητα να απολαύσει τον τελικό και τους πανηγυρισμούς εντός γηπέδου. Κανείς όμως δεν μπορούσε να του απαγορεύσει να χαρεί την επιτυχία τους ομάδας του έξω από αυτό. Ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε την ομάδα στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι παίκτες με το που κατέβηκαν από το λεωφορείο έσπευσαν να του παραδώσουν το τρόπαιο και να πανηγυρίσουν μαζί του, σηκώνοντας τον μάλιστα στα χέρια»

https://twitter.com/PAOK_FC/status/995726250328150017

Και σχετικές φωτογραφίες από την υποδοχή της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Ελ. Βενιζέλος από τον Ι. Σαββίδη και την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ