Βαρέλα στο to10.gr: «Του χρόνου νταμπλ και Champions League»

Βαρέλα στο to10.gr: «Του χρόνου νταμπλ και Champions League»

Ο Φερνάντο Βαρέλα αναδείχθηκε από τους συμπαίκτες του ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18 και μιλώντας στο to10.gr αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν για την επόμενη χρονιά.

Ο Φερνάντο Βαρέλα πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετική σεζόν. Ήταν ο καλύτερος και πιο σταθερός αμυντικός, όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλου του πρωταθλήματος. Λογικά θα είναι σίγουρα στην καλύτερη 11άδα της Super League.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, οι συμπαίκτες του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη γι’ αυτόν: του απένειμαν το βραβείο του καλύτερους παίκτη του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18!

Έτσι η χαρά του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν διπλή βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου με το βραβείο «Players player of the year 2017-18» στα χέρια, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

«Αυτό το βραβείο, του καλύτερου παίκτη της ομάδας για τη φετινή χρονιά, το οποίο μου χάρισαν οι συμπαίκτες μου μετά από ψηφοφορία, ήταν το καλύτερο δώρο για το φινάλε της σεζόν. Όλοι μαζί δουλέψαμε, όλοι μαζί ιδρώσαμε και παλέψαμε για την ομάδα, οπότε τέτοια τιμή από του συμπαίκτες μου με κάνει να νιώθω ακόμη πιο περήφανος», τόνισε αρχικά.

-Είσαι δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ και πήρες δεύτερο σερί Κύπελλο. Σας έκλεψαν όμως το πρωτάθλημα. Άρα του χρόνου ο στόχος θα είναι το νταμπλ;
«Σίγουρα θέλουμε του χρόνου και το πρωτάθλημα, το οποίο κανονικά πήραμε και φέτος αλλά μας το έκλεψαν στα χαρτιά και στα δικαστήρια. Αλλά θα θέλουμε ξανά και το Κύπελλο. Πριν από αυτά όμως πρώτος χρονικά στόχος της χρονιάς είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να παίξει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα, εμείς οι παίκτες, οι προπονητές και οι συνεργάτες, αλλά και όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ αξίζουν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League. Φυσικά θέλουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Ο φετινός ΠΑΟΚ άξιζε περισσότερα από το Κύπελλο. Του χρόνου θα παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα, όπως και για κάθε άλλο στόχο της ομάδας μας».

-Κυκλοφορεί μια φήμη ότι ήταν δική σου ιδέα οι μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που φορούσατε εσύ και οι συμπαίκτες σου στους πανηγυρισμούς του Κυπέλλου, αλλά και κόσμος στις κερκίδες. Είναι αλήθεια αυτό;
«Όχι ακριβώς… Είχα αυτήν την ιδέα με τις μάσκες του προέδρου, αλλά δε την είχα πει σε κανέναν δημόσια. Σκεφτόμουν να προετοιμάσω μια τέτοια φάση από το σπίτι μου, αλλά δεν είχα χρόνο πριν τον τελικό. Ήταν όμως μια φανταστική ιδέα και θέλαμε να δείξουμε πόσο στηρίζουμε κι εμείς τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μας στηρίζει συνέχεια για να μη μας λείψει τίποτα στον ΠΑΟΚ».

-Ο Λέο Μάτος δήλωσε ότι η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα στα… δικαστήρια! Συμφωνείς μαζί του;
«Δεν μπορώ να το πω αυτό. Και οι παίκτες της ΑΕΚ δούλεψαν σκληρά, έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις και πάλεψαν από την πλευρά τους για το καλύτερο. Σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου μας στέρησε τον τίτλο. Αλλά εμείς και όλοι πλέον ξέρουν ότι παίξαμε φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο και είχαμε την καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στον τελικό την ΑΕΚ με 4 ή 5-0 και μάλιστα εύκολα! Χάσαμε ένα πέναλτι και πολλές άλλες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά τελικά η άνετη νίκη ακόμη και μόνο με 2-0 επιβεβαίωσε ποια ήταν φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

-Σε ποιον αφιερώνεις το Κύπελλο και το βραβείο των συμπαικτών σου;
«Καταρχάς θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου, που πάντα με στηρίζουν. Πέρυσι δεν είχα καλή χρονιά, αλλά φέτος βρήκα τον εαυτό μου. Έπαιξα όπως πραγματικά μπορώ και αυτό το κατάφερα παίρνοντας δύναμη από την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να αφιερώσω το Κύπελλο στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει να βλέπει την ομάδα στην κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ