Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας στον τελικό του ΟΑΚΑ! (pic)

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας στον τελικό του ΟΑΚΑ! (pic)

Η παρουσία του Φικρέτ Ορμάν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ φούντωσε τα σενάρια στην Τουρκία. Οι νέες αναφορές για ραντεβού με τον Ολυμπιακό και τον Φορτούνη και οι επαφές με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους του τουρκικού αθλητισμού. Στην Ελλάδα έχει γίνει γνωστός για τη στενή φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος για τον Φικρέτ Ορμάν. Πρόεδρο και ισχυρό άνδρα της Μπεσίκτας, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και σύμφωνα με τους Τούρκους, η παρουσία του στη χώρα μας είναι πιθανό να συνδέεται και με το (διαχρονικό) ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Κώστα Φορτούνη.

Εντούτοις, ο Ορμάν ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, λοιπόν, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησε την αναμέτρηση των Δικεφάλων και παράλληλα είχε συζήτηση με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων, οι οποίοι φρόντισαν ώστε η φιλοξενία του να είναι η καλύτερη δυνατή.

Για τους Τούρκους, πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι η παρουσία του Ορμάν θα έχει έχει έστω έμεση σχέση με τον Ολυμπιακό και τον Φορτούνη. Μάλιστα η ιστοσελίδα της «Fanatik» αναφέρει ότι «αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Ορμάν και του Βαγγέλη Μαρινάκη». Κάτι, ωστόσο, που είναι δύσκολο να συμβεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες!

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι την… αποκάλυψη για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ την έκανε ο ίδιος ο Ορμάν, ο οποίος ανέβασε βίντεο στο instagram από τον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ