Μακ : «Αυτή η επιτυχία έχει μεγάλη αξία για εμάς»

Μακ : «Αυτή η επιτυχία έχει μεγάλη αξία για εμάς»

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην προσωπική του ιστοσελίδα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και την υποδοχή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου:

«Παίξαμε εξαιρετικά από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε στο ματς, όπως είχαμε συζητήσει πριν τον αγώνα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πιστέψαμε ότι θα το κάνουμε στο δεύτερο και τα καταφέραμε!

Σκοράραμε δύο γκολ και δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Αυτή η επιτυχία έχει μεγάλη αξία για εμάς. Κερδίσαμε μέσα στην Αθήνα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Στην Αθήνα, είχαμε την υποστήριξη 18 χιλιάδων οπαδών μας, με τους οποίους πανηγυρίσαμε μαζί τον τίτλο. Στην Θεσσαλονίκη μας περίμεναν τουλάχιστον 20.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τους πανηγυρισμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ