ΠΑΟΚ : Γιορτάζει το Κύπελλο με Πάολα

ΠΑΟΚ : Γιορτάζει το Κύπελλο με Πάολα

Ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει απόψε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα τραγουδήσει η διάσημη τραγουδίστρια Πάολα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ και κατέκτησε το τρόπαιο για έκτη φορά και δεύτερη συνεχόμενη. Οι φίλοι του Δικεφάλου του βορρά μαζί με την αποστολή πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου στον Λευκό Πύργο κι αποθέωσαν τους θριαμβευτές μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.

Το μεγάλο πάρτι όμως είναι σήμερα για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα γίνει η φιέστα για το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα στις 17:15, εκεί, όπου την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ματς της Κ20 του Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Κυπελλούχων θα δώσει ραντεβού στα μπουζούκια ως είθισται προκειμένου να γλεντήσουν για τη μεγάλη επιτυχία.

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα διασκεδάσουν στο Stage Live, όπου και θα απολαύσουν τη διάσημη τραγουδίστρια Πάολα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το νυχτερινό κέντρο θα ανοίξει αποκλειστικά για την ομάδα του Δικεφάλου, ενώ και η Πάολα θα βρεθεί εκεί μόνο για το γεγονός αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ