Και ο Μίχελ σουλάτσαρε στο ΟΑΚΑ!

Και ο Μίχελ σουλάτσαρε στο ΟΑΚΑ!

Ποια δικαστήρια και ποια απαγόρευση εισόδου; Για τον Μίχελ στα χρόνια της… εξυγίανσης δεν υπάρχουν δικαστήρια και αποφάσεις που θα του στερήσουν το δικαίωμα να είναι στα γήπεδα! Όπως και ήταν στον τελικό του ΟΑΚΑ! Συγχαρητήρια και πάλι στους παρατηρητές της ΕΠΟ του Γραμμένου! Καλεσμένος του θα ήταν…

Ο Μίχελ έχει ένα κακό. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Για αυτό και ουκ ολίγες φορές την «πέφτει» στους διαιτητές. Είτε στα αποδυτήρια των διαιτητών, είτε με μπινελίκια κατά την διάρκεια των αγώνων (όπως στο Αγρίνιο) είτε με ντου στον αγωνιστικό χώρο και απειλές όπως στην Τούμπα με τον Κομίνη.

Από την άλλη όμως έχει και ένα… καλό. Παρότι τιμωρείται από τα αθλητικά δικαστήρια, οι τιμωρίες του δεν… ισχύουν. Ναι καλά διαβάσατε.

Ο Μίχελ είναι υπέρ άνω όλων! Πάνω και από την δικαιοσύνη. Ήταν άλλωστε και στην Τούμπα στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρότι του απαγορευόταν η είσοδος.
Ντάξει μωρέ, στο «σπίτι» του έπαιζε ποιος να τον σταματήσει; Οι παρατηρητές της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή;

Στο ΟΑΚΑ όμως; Στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ; Με την τιμωρία των 90 ημερών να είναι σε ισχύ και να έχει επικυρωθεί και στους τρεις βαθμούς των αθλητικών δικαστηρίων; Και εκεί ο Μίχελ ήταν!

Όχι θα καταλάβαινε από δικαστικές αποφάσεις και κουραφέξαλα! Μέσα στο χορτάρι ήταν ο άνθρωπος! Όχι απλά στο γήπεδο, περπατούσε αμέριμνος, πανηγυρίζοντας την κούπα του ΠΑΟΚ. Που να τον δουν τώρα και οι παρατηρητές του Γραμμένου, αυτοί της… εξυγίανσης!

Άσε που μπορεί να ήταν και καλεσμένος του Γραμμένου. Αφού δεν μπόρεσε να περάσει την παρουσία του Ιβάν, μπόρεσε του Μίχελ!

Ποια δικαστήρια και κουραφέξαλα! Ο Μίχελ μπαίνει παντού, θα έχανε τον «τελικό-γιορτή» που είπε και ο «δικός του» Βαγγέλης Γραμμένος;

Ιδού και οι φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ