Και ο Γραμμένος δήλωσε πως κέρδισε το στοίχημα…

Και ο Γραμμένος δήλωσε πως κέρδισε το στοίχημα…

Για γιορτή έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος «ξέχασε» να αναφερθεί στα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και στους οπαδούς που κυκλοφορούσαν με κόφτες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Ως έναν τελικό αντάξιο του θεσμού παρουσίασε ο Βαγγέλης Γραμμένος το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ωστόσο να… ξεχνάει τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι χούλιγκαν των δύο ομάδων προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και έξω από το γήπεδο, τα οποία ωστόσο ο Βαγγέλης Γραμμένος… ξέχασε να αναφέρει. Επίσης, ξέχασε να μιλήσει για τους οπαδούς που κυκλοφορούσαν στις κερκίδες με κόφτες για να κόψουν το προστατευτικό δίχτυ!

Όλα αυτά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, αλλά τα παρέβλεψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Κερδίσαμε το στοίχημα, ήταν ένας τελικός με κάποια προβλήματα πριν τον αγώνα αλλά κατά τα άλλα αντάξιος του θεσμού. Αντάξιος της μεγάλης ιστορίας των δύο σωματείων, ο κόσμος ευχαριστήθηκε θέαμα.

Νομίζω ότι μπορεί να δώσει το μήνυμα για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου μας. Η επιλογή των Ισπανών διαιτητών ήταν του κ. Περέιρα αποκλειστικά, εκ του αποτελέσματος υπήρξε μια πολύ καλή διαιτησία. Αυτό εισέπραξα και από άλλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες με τους οποίους μίλησα, ο τελικός τελείωσε καλά και πρέπει να σηματοδοτήσει την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου», δήλωσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ